مواد لازم برای : 3 نفر
آب : 250 سی سی
آرد سفید : 125 گرم
تخم مرغ : 4 عدد
خامه فرم گرفته : به میزان لازم
شکر : 1 قاشق سوپخوری
نمک : 8/1 قاشق چایخوری
کره : 100 گرم دسر
آب را در ظرف مناسبی بریزید، نمک، کره و شکر را به آن بیفزائید، و در دستگاه گذاشته، با قدرت 900 وات به مدت تقریبی 4 دقیقه بجوشانید.
سپس آن را از دستگاه خارج کرده، آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید تا مایع خمیری به دست آید.
سپس دوباره ظرف را درون دستگاه قرار داده و خمیر را به مدت تقریبی 3 دقیقه با قدرت 6۰۰ وات کمی بپزید.
سپس صبر کنید تا مایع خمیری خنک شود.
بعد تخم مرغها را یکی یکی به آن بیفزائید و با همزن برقی آنقدر بزنید تا مایه، صاف و یکدست شود.
سپس مایه را در کیسهی مخصوص شیرینیپزی دارای ماسورهی کنگرهدار بریزید.
گلهای کوچکی از آن روی سینی مخصوص مایکرو که قبلا چرب کرده اید بریزید.
سپس آن را روی سهپایه در دستگاه قرار داده، در حالت کانوکشن در دمای 220 درجهی سانتیگراد و به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید.
سپس دما را به 160 درجهی سانتیگراد کاهش داده و 15 تا 20 دقیقهی دیگر نانها را بپزید.
همینکه نانها خنک شدند، داخل آنها را با کرم یا خامهی فرم گرفته پر کنید و در ظرف بچینید.