طرز تهیه
کف و دیواره قالب با ابعاد و ارتفاع 6*19*6 با پلاستیک می پوشانیم.
شکلات ها را در ظرف با قدرت 180 وات 3 الی 5 دقیقه زمان می دهیم تا آب شود. پنیر را با پودر شکر یا پودر قند مخلوط کرده با همزن می زنیم. شکلات آب شده را اضافه با مایکرو 180 وات 2 دقیقه زمان می دهیم. سپس می گذاریم سرد شود.
بعد کافی میت را اضافه می کنیم.
خامه را می زنیم تا فرم بگیرد بعد به مواد اضافه می کنیم.
نسکافه در آب جوش حل شود. سپس 3 تا 4 قاشق از مواد کف قالب می ریزیم با قاشق صاف می کنیم، بیسکویت با محلول نسکافه مرطوب شود و روی مواد می گذاریم. به همین ترتیب ادامه می دهیم تا آخرین لایه کرم باشد.
2 تا 3 ساعت در فریزر قرار گیرد، سپس به کمک پلاستیک از قالب جدا کرده در ظرف مورد نظر برگردانده و با شکلات رنده شده می پوشانیم.