وبلاگ تفریحی

دانلود آهنگ، دانلود فیلم، دانلود عکس، اس ام اس

وبلاگ تفریحی

دانلود آهنگ، دانلود فیلم، دانلود عکس، اس ام اس

پشت پرده واکنش‌ها به دیدار نایب رئیس مجلس آلمان با عارف

علیرضا خامسیان در اعتماد نوشت:

سفر خانم کلادیا رویت، نایب‌رییس مجلس فدرال آلمان به ایران که دومین سفر ایشان به ایران بود حاشیه‌هایی به دنبال داشت. در حالی که خانم رویت در مدت حضور خود در ایران با مقامات و شخصیت‌های سیاسی و فرهنگی مختلفی از جمله رییس و نایب‌رییس مجلس و معاون رییس‌جمهور دیدار داشت، اما ملاقات وی با دکتر محمدرضا عارف توسط برخی رسانه‌های خاص با حاشیه‌های مدیریت شده همراه شد.
این دیدار که بنا به درخواست رسمی اداره کل تشریفات مجلس شورای اسلامی صورت پذیرفت با موضع‌گیری‌های برخی نمایندگان مجلس هم رو به رو شد و حتی یکی از اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس روز گذشته در نطق میان دستور خود با عبارت ناموجهی مانند «عارف چه کاره است هیات پارلمانی با او دیدار می‌کند» به این ملاقات واکنش نشان داد، غافل از اینکه این نماینده مجلس که سخنگوی کمیسیون متبوع خود نیز است از درخواست اداره کل تشریفات مجلس برای انجام این ملاقات بی‌اطلاع است.

تاسفبارتر اینکه برخی از این نمایندگان ساعاتی بعد از انجام این ملاقات در موضع‌گیری شتابزده اعلام کردند «چرا دکتر عارف واکنشی به اظهارات خانم رویت نشان نداد»، در حالی که اگر کمی این عده از نمایندگان محترم مجلس اظهارات دکتر عارف را در خبرگزاری‌های معتبر مطالعه می‌کردند این گونه احساسی واکنش نشان نمی‌دادند. متاسفانه برخی نمایندگان به واسطه طرح سوال جهت‌دار از سوی یکی از رسانه‌ها که اظهارات دکتر عارف را در اقدامی غیرحرفه‌ای منتشر نکرد و تنها اظهارات نایب‌رییس مجلس آلمان را پوشش داد مبادرت به اظهارنظرهای عجولانه کردند. البته در یک نگاه بدبینانه می‌توان تصور کرد هراس این عده از نمایندگان به انتخابات مجلس آینده مرتبط است وگرنه چگونه یک نماینده عضو کمیسیون امنیت ملی بدون مطالعه اظهارات دکتر عارف که به صورت هوشمندانه از عزت ملی ایران در این ملاقات دفاع کرد و با به چالش کشیدن برخی ادعاهای جوامع غربی، نایب‌رییس مجلس آلمان را به اظهار تاسف درباره وقایع زندان گوانتانامو و ابوغریب واداشت، مبادرت به واکنش شتابزده در برابر این ملاقات می‌کند؟ شوربختانه باید گفت بخشی از جریان اصولگرا اگرچه مدعی دفاع از امنیت ملی هستند اما در عمل نشان دادند آنچه برای آنها مهم است دفاع از منافع خود است و بیم از دست دادن کرسی‌های مجلس، آنها را به واکنش‌های عصب‌آلود، احساسی و غیرمنطقی وا داشته است؛ امری که حتی از سوی رییس گروه دوستی پارلمانی ایران و آلمان مورد نکوهش قرار گرفت که «برخی مقامات ایرانی در برابر اظهارات مقامات کشورهای غربی از خود واکنش‌های احساسی و غیرمنطقی نشان می‌دهند». گو آنکه برخی اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی از الفبای دیپلماسی ناآگاه هستند و متاسفانه خود را در مقام مدعی هم قلمداد می‌کنند!!

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.