وبلاگ تفریحی

دانلود آهنگ، دانلود فیلم، دانلود عکس، اس ام اس

وبلاگ تفریحی

دانلود آهنگ، دانلود فیلم، دانلود عکس، اس ام اس

مرحله دوم گرانی نان "کلید"خورد

با آزادپز شدن ۲۰ درصد نانوایی های بربری، لواش و تافتون از امروز، مرحله دوم آزادسازی نرخ نان در تهران آن هم بدون اعلام هیچ نرخی برای آرد و نان در نانوایی های آزادپز کلید خورد.



به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز، مرحله نخست آزاد سازی نرخ نان با آزادپز شدن 20درصد نانوایی های سنگکی(21دی ماه) و افزایش نرخ این نوع نان به 1300تا 2هزار تومان آغاز شد. اکنون مسئولان از اجرای مرحله دوم آزادسازی نرخ نان با آزادپز شدن 20درصد نانوایی های تافتون، لواش و بربری از امروز اما بدون اعلام هیچ نرخی خبر می دهند.


چانه زنی برای تعیین نرخ 3 نوع آرد یا نان آزادپز مذکور ادامه داشته و مشخص نیست که امروز مردم برای خرید نان آزادپز بربری، لواش و تافتون باید چه نرخی را بپردازند.قاسم زراعتکار، رئیس اتحادیه نانوایان تهران با اشاره به آزادپزی سایر انواع نان سنتی در شهر تهران اعلام کرد، این طرح برای ارتقای کیفیت نان، ارائه خدمات بیشتر به مردم و همچنین افزایش حق انتخاب آنان در خرید نان از ابتدای بهمن ماه اجرا می شود.............

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.